El relat polític. Els missatges audiovisuals a les campanyes electorals: Iniciativa per Catalunya Verds 1988-2012 (Catalan Edition) por Óliver Pérez, Pol Capdevila F. Xavier Ruiz Collantes

Titulo del libro : El relat polític. Els missatges audiovisuals a les campanyes electorals: Iniciativa per Catalunya Verds 1988-2012 (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : January 1, 2015
Autor : Óliver Pérez, Pol Capdevila F. Xavier Ruiz Collantes
Número de páginas : 535
Editor : U. Valencia
El relat polític. Els missatges audiovisuals a les campanyes electorals: Iniciativa per Catalunya Verds 1988-2012 (Catalan Edition) por Óliver Pérez, Pol Capdevila F. Xavier Ruiz Collantes

El relat polític. Els missatges audiovisuals a les campanyes electorals: Iniciativa per Catalunya Verds 1988-2012 (Catalan Edition) de Óliver Pérez, Pol Capdevila F. Xavier Ruiz Collantes está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Óliver Pérez, Pol Capdevila F. Xavier Ruiz Collantes con El relat polític. Els missatges audiovisuals a les campanyes electorals: Iniciativa per Catalunya Verds 1988-2012 (Catalan Edition)

En la comunicació política, els partits i els líders han de construir una identitat que els dote d'una personalitat recognoscible, un relat propi i diferencial que connecte amb els electors i els involucre en els projectes polítics que presenten en les conteses electorals. Mitjançant l'anàlisi dels espots i la cartelleria de la formació política Iniciativa per Catalunya Verds (IC, ICV) des de la seva fundació el 1987 fins a les eleccions de 2012, els autors identifiquen el relat polític de la formació i presenten un model metodològic per a l'anàlisi dels missatges electorals en general.El volum va dirigit a totes aquelles persones interessades en l'estudi i la pràctica de la comunicació política, en els mètodes d'anàlisi i elaboració d'estratègies comunicatives així com aquelles que volen conèixer amb més amplitud i profunditat la història recent de la política catalana.

Los más vendidos Libros