Amor sense temps (Catalan Edition) por Shamimul Alom

Titulo del libro : Amor sense temps (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : November 10, 2018
Autor : Shamimul Alom
Número de páginas : 1214
Amor sense temps (Catalan Edition) por Shamimul  Alom

Amor sense temps (Catalan Edition) de Shamimul Alom está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Shamimul Alom con Amor sense temps (Catalan Edition)

Carrie es va moure al seu costat i la va sostenir, acariciant els seus pits i besar els seus llavis tremolosos. "Oh, afecte," va dir ella, acariciant el coll de la noia i provocant un gemec. "Déjame ajudar-te." Les mans de Carrie viatjaven cap avall, un sobre el pit i el ventre, i l'altre per l'esquena cap al seu cul ferm, fent que la noia a sospirar i l'arc, moldre el seu clítoris contra mi de nou. Al mateix temps, els músculs estrets al voltant de la seva vagina es va fregar el meu penis. Quan els dits de Carrie van trobar el seu clítoris, Hannah va tenir un espasme.

"AH!" Va cridar ella, agitant els braços, buscant alguna cosa per agafar-se a. "Ah! Oh ,! Carrieeeee "Hannah va agafar la meva xicota per la part posterior del cap i la va besar profundament. Carrie va tornar el petó, i després va llepar i rosegar el seu camí fins als pits i el ventre de Hannah, fins que el seu cap descansava sobre el meu estómac. Hannah sabia el que venia, i la seva respiració es va accelerar amb l'anticipació. Carrie va allargar la punta de la llengua i va traçar cap amunt des de la base de la meva penis, i després s'agitava contra el clítoris de Hannah.

Hannah va cridar i va sortir. Jo ja estava a la vora, temperatura d'ebullició a partir de les meves boles, i quan Hannah es va tancar sobre mi, els seus músculs onejant en contra de la meva polla al orgasme, em tir a l'interior de la meva germana, omplint a aixecar-se. "Oh, merda, nena," va dir Carrie. "Estàs venint?"

Los más vendidos Libros